GASZTRONÓMIAI KÜLÖNLEGESSÉGEK
BEMUTATÓJA
Gasztronómia (mindhárom nap)
A három nap alatt hogy senki se maradjon éhesen különleges tojásteleket, fürjtojás-ételekkel várjuk Önöket, melyekhez a meghívott borházak biztosítják a finom nedűt.

CHILE-i KONYHA működtetése
TOJÁSÉTEL és TOJÁSKOKTÉL különlegességekkel (szombat)
Mesterszakácsok bemutatója (szombat)
Benke László vezetésével különleges tojás és fürjtojás ételek bemutatója, vendégünk Lengyelország. Lengyel néptánccsoport műsora, tojás-kézművesek bemutatója. Ha szereti az egészséges ételeket, kóstolja meg a fürjtojásból és fürjtojásos majonézből készülő salátánkat! A termékeket a helyszínen mindhárom nap meg is vásárolhatja.
Tudta, hogy a fürjtojás a következő betegségekben segít:

- Cukorbetegség
- Asztma
- Idegrendszeri problémák - Vérszegénység
- Vese és máj problémák
Ezen kívül tartós fogyasztása jó hatással van
- az immunrendszerre,
- az agyra,
- a mozgás-és légzőszervek,
- a szív- és érrendszerre,
- az emésztő-és kiválasztó szervekre.
Gyomorfekély, emésztési zavarok, csalánkiütés, tuberkulózis,
elhízás, szívkoszorú-érelmeszesedés, impotencia esetében is
eredményesen alkalmazható. Hasznos segítője a hajerősítő terápiáknak is.

Guinness-rekord kísérlet (vasárnap) Kálmán Imrének
- siófoki születésű világhírű operett zeneszerző - kedvenc
tojásételéből készítjük el a VILÁG LEGNAGYOBB CSÜLKÖS TOJÁS LECSÓJÁT
Benke Laci bácsi és külföldi séfek segítségével vasárnap
délelőtt, amit meg is kóstolhatnak.
Délben vendégül látjuk Önöket egy fesztiválebédre!